Förlåt en julstressan mor,då!

Hej!
Jo ni förstår att jag sak ut på en båtresa men avd styrelsen.
Brukligt var tydligen att man brukar få julbord och en present,men i år kom Tony på att vi kunde kombinera allt.(Och avtacka honom på en gång!Fast det kanske inte han vet?)
Har just fått hålltiderna och det såg bra ut.Fast det stod Viking och jag trodde Birka ,men det gör inte nått kan jag säga.
Huvudsaken är att jag får komma iväg på nått roligt nu!!

Har pyntat i butiken i kväll.Det var tungt och hellst vela man sätta upp mycket,men är man höjd rädd så benen skakar är det lite svårt.Jobbade ju från 9 i morse och hade matbjudning utklädd till julmor!Inte så många kommentarer,men en del!Var och solade på lunchen.Just när jag tog i telefonen då på lunchen ringde det och jag fick ett meddelande.Det var dagis som ringde och Lillemor som skickade meddelande.Hon hade sett oss i Hälsinge Kuriren där vi tydligen oxå var med.Göran sade i morse att dom ringt och frågat om dom fick sätta ut kortet igen,och han hade svarat ja!Så nu var man med på halvsida med Dennis i knät och en skruv uttagen ur näsan.

Har suttit med Göran och gjort adventskalendrar till killarna.Fuskade lite i år och tog inte mammas broderade(ska sätta upp den ändå)Utan köpte påsar med klister märken med datumen på.Så då slapp man slå in 48 paket.Bara ner i påsen och datum lappen på så var det klart.Hade köpt precis med grejor!

Ja nog om detta nu.Har en nyduschad karl i sängen som jag nu ska göra sällskap.
(Sorry Sara,du får vänta till i morron:))

Hej,hej!  

Carola i öronen.

Hepp.
Nu är jag hemma efter min jobbar helg.Jäspar bara och är trött.
Skulle sätta mej en stund nu vid datorn och lade i Carola i cdn.Härligt blev det i varje fall.
Martin ligger i stora stereon,han hade jag när jag städade när jag kom hem.
Undrar varför karlar inte kan städa innan dom sätter sej vid en film,som tar hela dan??
Bädda om och ta reda på köket var kvar till mej när jag kom hem,det var väl inte nått roligt förmodar jag.Får väl vara glad att det var dammsugit och den mesta av tvätten var fixad.Men man blir lite sur när man kommer hem och det ser ut som hej kom och hjälp mej på diskbänken.Den har blivit en håll punkt i mitt liv tror jag.Är det ren och fin så är allt bra,men är det grejor där så ska dom väck direkt.Kanske en besatthet?
Kan ju bero på att det är den man ser när man kliver innanför dörren oxå!


Snart är det dax för gadinerna jag köpte första omgången från Jotex.Och det är snart tid för alla fina ljusstakar oxå.Var in på datorn förra veckan och beställde mera grejor därifrån.Det kom en lapp ibrevlådan i fredags att det hade kommit,spännande.Hinner nog sätta upp allt på lördags fm ,innan vi far till Delsbos spa,med jobbet.
Var in på en till sida med kläder,Cellers tror jag det var.Beställde en byxa och en skjorta som sitter ihop med en väst i brunt och det har oxå kommit.Dennis och jag ska åka och hämta det i morron tänkte jag!!
Det ska ju packas innför båtresan snart oxå.När vi var i Gävle fick jag tag på en röd tröja och en riktig fest blus för under hundralappen vardera!!Skulle vilja ha ett par röda byxor eller kjol och ett par fina svarta,för dom jag har börjar bli lite nötta.En kort svart skulle oxå vara bra.Ska nog kolla på stan på tisdag.
Sedan kan alla kalas och fester komma....................
En dag mindre i ned räkningen för båtresan.Fast jag vet när det är så fick jag nästan hicka när jag såg hur nära det faktiskt är!!

Nej nu får det vara dax för sängen,ska ju med Tobias till taxin redan 7,15 i morron!!Och att göra i ordning 2 killar tar ju sin tid,speciellt med overaller......Dennis vill absolut följa med när vi går.Men han har ju inte så bråttom ,han ska ju inte åka nånstans.....!

Ha det gott och skriv kommentarer!

10-21

Hualigen nu är man hemma efter en hel lördag på jobbet.
Tänkte när jag åkte förbi Statt och Folkan vid 21.30 att det var längesedan man var där,och lång tid kommer det att dröja innan jag kommer dit.
Visst ska på Folkan och titta på Sigge men då är det min jobbar helg,så jag ska jobba kl 12 -21 på söndagen då.Har jobbat 7,45-15 den dan + att det pysseldag på dagis.Men såg nu att det var flyttat på tiden så det skulle vara från 13-16 istället för 14-17 som vi har fått information om.Och då hinner inte jag vara med nått.
Kanske kan det bli lite party när jag åker med birka båten,men hellst när jag väl ska dricka vill jag göra det med folk jag känner riktigt och kan med.
Vet inte om det är sånt folk som ska med på den resan.Men ett eller ett par glas vin ska säkert gå ner.
Det är bara en vecka och 2 dagar till det och före ska vi ju till Delsbo på spa.
Oj då det blev mycket nu såg jag.
Det har ju gått så fort.
Har en hektisk tid framför oss nu!!!
Men det ska bli roligt.

Jag vet.............

Hallojsann!
Nu har det blivit sent igen,denna dator kommer att göra mej trött.
Men det har det varit värt i dag.Har pratat med en som det var så roligt att prata med och som jag aldrig pratat med på detta viset förr.
Annars har dagen varit ganska jobbig,fast jag bara jobbade mellan 9-19.Skulle egentligen just kommit hem.Ska jobba mellan 10-18,15 i morron så det ska nog gå bra.På lördag har jag oxå bjudning men då jobbar jag från 10-21.Fast då får jag sätta mej i kassan vi 16 för då är matbjudningen slut.
Nej ska kolla lön nu sedan är det nattinatti!

Härliga Gävle!

Hejsann!
Ja då har vi kommit hel skinnade hem från Gävle,lite mindre är det på kontot men kanske jag kan få sova inatt istället.Lite av stressen med klappar har börjat avta!
Det var super kul i Gävle och barnen var jätteduktiga.Man får väl förstå att dom inte kan vara stilla och bara gå i affärer.Så emellanåt fick vi ta svängen förbi lekstället så dom fick busa av sej( och vi fick vila från att säga:nej,akta,vänta,kom nu,tysta,mm mm).Annars var dom duktiga.Fick gå upp på avdelningen och prova en jacka oxå,det är lite roligt.Alla tyckte det var jätte bra att vi kommit från Hudik för att gå fackeltåget.När vi kommit till folkets hus och fått våra facklor så kom ju en journalist från Gefle Dagblad,så vi får väl se om det blev med nått i den tidningen i morron.Det såg lite tunt ut i leden från början men jag tror vi blev nätt 200 man till slut.Dennis höll vår fackla en stund men när den började fara lite konstigt tog jag den och han hade somnat!! Vaknade lagomt tills vi klev på tåget.Har ju lite bilder från det hela men det får bli en annan dag.
Nu är det sängen som hägrar.I morron jobbar jag 9-19 för det är matbjudning.Men jag jobbar hela helgen med.Fast det blir lite lättare när jag inte behöver jobba till 22 på torsdagen,eftersom det är så svårt att komma i säng i tid när man kommer hem.
Ha det så bra och lämna kommentarer!!

Fortfarande roligt.

Hejsann!
Ja ,faktiskt det är fortfarande roligt att jobba.
Idag har varit en sån dag som man skulle vara klonad.
En vill att jag skulle göra det,fast egentligen skulle jag göra det+det.Och samtidigt sitta i kassan!?
Man får inte stressa upp sej utan ta det lungt och sakligt.
Tror jag hann det jag hade satt upp som mål,om man bortser från att plocka fryst som dom sade direkt på morron att dom skulle fixa själva.Det var inte så mycket och dom var flera.(Fast å andra sidan så hade jag lunch när det värsta kom:) )
Orkade inte handla nått när jag slutade men tog en sväng in på Lindex.
Där spelar dom redan jul musik.Atomatiskt kollade man ju in julkläderna.
Gissa om man kände sej lurad när man kom därifrån och det inte var jul!!
Det är inte långt kvar och jag längtar.Har redan börjat planerat,gjort listor,listor och nått schema.
Handlade några klappar i går och ska handla i morron när vi far till Gävle.
En heldag i Gävle med Dennis och Ulla,som ska ta med sej sitt ena barnbarn,Kajsa,som går på Dennis avd på dagis.Vi ska gå i fackeltåg kl 16,00 från Folkets hus ner till centrum.En manifestation mot nya a-kasse förslaget.Det ska bli hel mysigt.
Åter kommer om det i morron kväll,vi är hemma vid 19,30.
Annars hade Dennis haft en bra dag på dagis,och Tobias har haft jumpa och det brukar vara roligt.
Ciao!
 

Tack!

Tack Martin Stenmark!!!!
På grund av dej har jag fått in över 5000 steg på min räknare!!
Det var härligt med dej tycker jag.Först en stund ca 5 låtar på orbitrecken sedan stretching och lite sittups och armhävningar.MEN sedan gick det inte att sluta.Dennis trodde inte jag var riktigt klok, såg det ut som.Dansade ,buggade med mej själv och bara mös på.Har dej fortfarande o öronen inne på 2ndra varvet nu.Härlig musik,passar mej just.Tyvärr så är det lite för långt i mellan som man kör riktigt bra musik rakt in i hjärnan.Skulle tänka mej att detta är för mej var ljusterapi är för andra.Kommer i håg när det var extra jobbigt i USA då kom ett band på posten från Annika som hon hade gjort med kärlek och skickat till mej.Då blev allt mycket roligare och lättare,när man fick lyssna på riktigt bra musik en stund.Tror man stänger av allt annat.
Dax för resten av dan nu.
Dennis och jag ska handla lite klappar är det tänkt.
Ciao,hörs kanske senare igen!!

Baddag med hela familjen.

Hejsannhoppa!!
Då var det söndag igen!
(Och Sara har fortfarande inte gjort nått nytt inlägg på sin blogg!!)
Okej hon är i Uppsala just nu men ändå!
Dennis fick för sej att ringa henne när vi var på väg hem från badet.
-Varför då undrade jag,men han skulle bara ringa han.
När hon väl svarade så fick vi reda på att hon var i Uppsala.Dennis vela att hon skulle komma och hälsa på som hon gjorde i veckan.Han fick ju ha henne för sej själv då,för Tobias var förpassad till sängen.Han åt inte upp maten och var fullt medveten om att han då skulle hamna i säng och att Sara skulle komma och vi skulle fika med henne .Men det brydde han sej inte om ,DÅ!
Det var första gången Sara körde ut själv sedan hon fått körkortet.Fick henne att ringa när hon kommit hem.
Nåväl idag fick jag med hela familjen till badhuset.Det var flera timmar tidigare idag ,för det var dubbelbokat.Iggesund hade bokat för sina medarbetare.Det gick väl ok,men nog tycker jag dom borde ha ställt in vår grupp för det blev dubbelgrupp och det var lite många barn då.Tillråga på allt så skulle Iggesund köra igång vid 12 och vi skulle hålla på tills 12,05.Och självklart vela dom fixa lite innan så dom spolade kajaker och flyttade rep när barnen skulle försöka simma.

Då blev det lite siochså med konsentrationen.Vi började bada i lilla bassängen där det var 33,1 grad varmt.När Tobias skulle börja träningen så flyttade vi över till den stora där det bara var 27,5 grader varmt.Dennis och Göran tyckte det var för kallt så dom gick tillbaka till den lilla bassängen.Tobias hade sin träning och jag simmade med.Sedan blev det bara en liten sväng för Tobias och mej i den lilla bassängen innan vår tid var ute.Fikade och mös på efteråt.Och jag hade det väldigt bra för killarna skulle ju med Göran och byta om!!Var in på OK på vägen hem, köpte hamburgare att laga till.Tog det lite lungt när vi kom hem .Killarna sprang över till Alle,men det stod inte på förrän alla var här.Åt,sedan for Göran på hockey,och där är vi nu.Väntar på Agda och Jukka som kanske skulle komma ikväll på fika,när Göran kommit hem.Undrar i mitt stilla sinne hur killarna är då?Men det ska nog gå!!


Nya grejor.

Hejsann hopp.
Så det är lördags kväll och jag har suttit framför datorn och lagt in lite grejor som ni ser här under!
Har varit i farten hela dan.
Bakat ca 100 bullar lyckades jag med,fast kanelen tog slut.
Men då hade jag vaniljsocker,så det gick det med .
Lade på nötter på dom oxå.Medans dom svalnade fick jag till lite lunch till killarna och lyckades oxå hinna dammsuga och torka i köket.
Packade ner dom i burkar jag tagit hem från jobbet.Kände att jag måste ha lite luft,så när Göran gick in gick jag ut??!!
Han har fått fart på traktorn nu och den är ur garaget.Dom hade tagit en tur i Lingarö dag oxå,den gick så bra så.
Hade underbara Martin Stenmark i öronen när jag gick så det var faktiskt lite svårt att gå in,men jag promenerade runt i trädgården och tog reda på trädet som fallit.
Göran låg när jag kom in så det var bara att börja med middan då.Så lyxigt så köttfärssås och spagetti.Gott var det ivarje fall.Tog ett glas vin till och ska fixa till ett till,till mej nu.
Tack och hej!
Skriv kommentarer!!!!!

Jag.

124276-102
Hepp,här är en bild på mej!!
Nöjda nu?????

Bakning med Tobias,Dennis och Gabriel.

124276-101
Gabriel var med Tobias hem,vi bakade chokladbollar.Mums! 
124276-100
Alla killarna var jätteduktiga.
Det blev inte så många att rulla i pärlsockret......
Här kommer både Dennis och Gabriel
på att det inte var så gott med cacao.
124276-99
Men roligt var det.

En stund i skolan

124276-94124276-93
Vi var tidig Dennis och jag när vi skulle hämta Tobias och Gabriel.
Då hade vi turen att få följa på lunch på skolan,jätte gott.
124276-95124276-96
Fick sitta vid Tobias bord då!Han sitter med Gabriel och 2 tjejer och
en vuxen,blev jag det då.
124276-97
Mysstund efter maten.Alla skulle sitta och lyssna på saga
men det var lite mycket spring i benen.
Dennis fick hålla i boken eftersom det var hans första gång.
124276-98
Här är 18 av dom 28 klasskompisar som Tobias har.29 i klassen alltså!!

Handels möte

Ja,då har man varit på handels avd 26 styrelse möte med repskaps möte efterråt.
Som vanligt blir man ju eld och lågor när det kommer till frågan vad vi ska göra åt dom mörkblåa.
Ska försöka skriva ihop nått till jobbet.Det börjar ju bli lite mycket av a-kasse prat,men man får hoppas att alla ställer upp när det ska bli manifestationer.Och att alla verkligen fattar vad det handlar om.
Uffe Bäcker berättade att det var mellan 6-8% i LO som hade röstat blått.Men frågade man nån så hade ingen röstat så.?.
En slogan som en av ombudsmännen kom med:Anders Borg ,vår sorg.
Här är lite siffror som Tony visade:
1000 lappen som dom mörkblåa gick ut med slår så här
Den som tjärnar 100 000 om året får 5183
                               200 000                      7521
                               300 000                      10 681
                               400 000                     11 218
                               500 000                      11 218 i jobbskatteavdraget.
Dom som inte jobbar får inget alls.
Är du borta mer än 14 dagar på 1 år så får du inte del av jobbskatte avdraget.
Idag betalar vi 9% av kostnaden till A-kassan men får dom som dom vill sa den höjas till 36%
Det är en höjning med 400%!!Från nuvarande 95 kr till 247 kr.
Skulle arbetslösheten halveras innom Handels skulle det sänkas med 5 kronor och skulle det inte vara nån arbetslöshet alls så skulle det bli 10 kr i sänkning av avgiften.
Det är manifestationer på gång i Gävle varje onsdag fram till jul Kl 16 i folketshus med fackeltåg till centrum.Jag ska ta med Dennis dit på onsdag och gå.Sedan är det ett stort den 14 dec i stockholm ,som det kommer att ordnas bussar till.Mer info senare.
Oj nu har jag suttit vid datorn förlänge igen.Men detta är för allas intresse är man inte intresserad så ta en promenad med oss och visa lite engagemang. Ska till LOs lokaler och höra om det är nått på gång i Hudik.Söderhamn har som i Gävle varje onsdag + att dom har nu på lördag på e-center.
Väl mött i fackeltågen!

Jobb tisdag.

Jaha,då har man gjort en dag till på jobbet.
Denna vecka är det bara 2 dagar och det känns faktiskt skönt,tror vädret har satt sej på mej nu.
Tycker jag har klarat mej länge,men igår kände jag att det var nog en liten depp på G.
Vad passade inte bättre än att gå på film då?
Himmel vilken film.Efter bröllopet var det.Var där med Ulla och Agda.Ulla sade innan filmen att man kanske skulle ha ett gråt papper,och ioch med att jag känner mej själv var det bara att plocka fram ur väskan.Kan ju säga att den var riktigt våt efteråt!!!!!!!!!
Det började ganska tidigt,nu så hör efteråt fanns det redan i luften på biografen..................
Men vad Mads Mickelssen är vacker,han var riktigt solbrun och läcker.Vart efter kronorna faller ner så blir man bara ,jag vet inte vad.Men det lämnas lite åt oss i publiken att komma på grejer hela tiden.Och den är så bra,närbilderna och allt.Helt klart en sevärd film,som ska ses på bio.Var till Agda och fikade efter filmen.Och det tog ett tag innan jag hämtade mej.Det gick ju inte att böla rakt ut i salongen så lite måste man ju hålla tillbaka,men det var svårt.
Men ändå härligt efteråt.
Det blev lite sent hos Agda igår,så båda vi var trötta idag.
Tyvärr känner sej sura kunder på det,och retas ännu mera.Agda råkade ut för flera idag.
Mej var dom inte på så mycket,som tur var.
Missade min tid hos massagen i dag,men fick en ny i morron kl 10.
Hade ju tänkt att städa då för min städdag ska jag på möte igen.Och sedan ska jag hämta Tobias på skolan för han ska ha en kompis med sej hem.
Det ska bli spännande för han har aldrig varit hit,och själv bor dom i ett nybyggt hus!
Nej nu får det vara för idag.
Kramis,och glöm inte att skriva kommentar!!

Fartiga söndagen.

Hej!
Egentligen har jag en massa kort som skulle in nu men det får bli när jag har mera tid!

I morse fick killarna kommendera Göran tillbaka i sängen så dom skulle kunna ge honom presenterna.Han hade hunnit sätta sej vid datorn innan dom vaknade.Dennis var med vid inslagningen av paketen som jag köpt.Men jag trodde,och sade till honom,att han inte fick säga nått till pappa.Men han hann ju inte änns hem så sade Dennis att i detta såpet fick inte pappa vara för där låg det presenter till honom.Och vela han veta vad det var?Och ville han titta?Nej,sade Göran men det slank ur Dennis ändå,men Göran sade i dag att han inte hört vad han sagt.Hade slagit in likadana saker i 2 olika former på paket,men innan Göran hunnit öppna det andra så sade Dennis att det var stumpor i det med!!Kors i taket att han höll tyst när han öpnnade det första paketet.Sedan var det frukost.Göran höll på med sin traktor och for och köpte diesel,då följde killarna med.Jag städade och donade förberedde mat ,för mamma och pappa skulle ju komma på lunch.Variant på vår fisksoppa blev det.När mamma och pappa kom,hjälpte pappa Göran med traktorn.Så jag hade en skinande man när han kom in på lunchen.-Den funkar,har ni hört den?undrade han.Ja,ohja sade vi det har vi.(mindre intresserade)Mamma undrade lite fint vad han skulle ha den till.Svaret var lite luddigt tycker jag.Innan vi åt fick pappa sina presenter ,en gevärständare och biobiljetter.Tror det var uppskattat.När vi svalt lunchen så hade jag inte gjort nån tårta till pappa men en sorts bakelse i varjefall.Sedan var det bara att fara till Iggesund och bada.Jag tog det lungt eftersom jag skulle jobba.Det var sjövett idag.Så alla var så fina i långkallsong,tröja och flytvästar.Jätte roligt såg det ut att vara och "fröknarna"(en heter Joel)är så duktiga mot för i fjol.Dom höll på med samma grej hela terminen då,men nu har dom kommit jättelångt.När vi fikat där for vi på mitt jobb och åt lite mat.Sedan hämtade Göran upp Tobias.Han och Dennis hade varit i Stocka och grattat svärföräldrarna.Dom for på hockey en stund.Jag fick jobba tills nyss känns det som 21 var det ivarje fall.Men det har gått bra.Allla som går hem bara säger hur mycket dom tycker vi skulle göra,det kan vara lite jobbigt ibland.Agda var in sedan,hon hade med sej lökar som hon fått.Jag fick 5 kg men hon hade säkert mer än det kvar hemma.
Så i morron hittar ni mej och Dennis i landen!!Ja,i november!!
Go natt!

Lugna lördan.

Jahapp,nu är jag hemma efter en härlig dag på jobbet.
Jobbade på i 110 i morse,för att det inte skulle bli så farligt när Agda kom.Tror det var ganska bra ivarje fall.:)Bad om hjälp med sm-tårtorna så dom kom ur världen fort!!
Pratade med min kära pappa på väg till jobbet för han hade både smsat och mmsat i går kväll som jag inte sett förrän i morse.Hade fiskat och fått en massa öringar som visst skulle rökas när dom var i stugan.Hoppas vi är där då för det är bara då det smakar riktigt gott.Ska ta många kort och visa er nästa gång.
Innan vi avslutade samtalet så sade jag:-Vi får väl fira fars dag nån annan helg,eftersom jag jobbar.
Hualigen vad min pappa blev ledsen då.Det blev knäpp tyst i luren och han sade inte nått på flera sekunder.-Ja just ja,det är det oxå,sade han till slut.Funderade mer och mer på det under dagen och när jag pratade med Göran så bestämde vi att ringa och fråga om dom vela komma på lunch i morron.
Då sken min pappa upp,och sade-Det får mamma bestämma,och det skulle dom förståss.Hoppas inte vädret sätter käppar i hjulet för det nu då!
Har ju tagit ledigt några timmar för att kunna var med på Tobias simskola där dom har badvett i morron.Det ska vara flytvästar och kläder på i badet då.Vi var inte på det förra året heller.Så jag ska börja kl 16 i stället för 12.Så det gick ju bra med lunch då.Göran och Dennis skulle till Stocka och fira både Maria(svärmor min) som fyllt år och Kenneth (svärfar min) på farsdag.Sedan skulle dom på hockey.Tror den börjar redan kl 15,så vi får väl se.
Killarna var med Göran där idag.Tror dom smällte in för det var massor av barn där.Men dom hade nog tröttnat när jag kom för det var inte några problem när vi skulle åka,Alle var med han oxå.Han hade varit hos oss hela dan ,även lunchen tydligen.Han kan ju hockey han för han spelar ju i Björnligan.Hans mamma var i cafeterian.Alle(Alexander)är exakt 2 år äldre än Tobias.Så han har oxå just haft födelsedag.
Sedan han gick hem för att äta(fast han fått tomtegröt här)så har killarna städat rummet,och idag fick dom göra det ordentligt.Jag och Dennis gjorde det i måndags oxå och slängde då 2 påsar med skräp och trasigt.Killarna plockade själva ihop 1 påse med skräp i kväll.Dom var superduktiga.
Nu sover dom ,hellt utan tjafs blev det oxå,men det tar på krafterna att städa:)

FREDAG men jobb i helgen...

Tjaba!
Jag är inte så trött som igår men inte långt ifrån.
Jobbade mellan kl 10-18.15 idag.Ingen matbjudning,men då drar alla i en istället så det blir jobbigt för det.
Alla avdelningar på jobbet har sin charm tycker jag.Det är så roligt att jobba,vet att jag sagt det tidigare men jag trivs.Säkert är det så att alla pratar skit om mej men det kommer inte fram och det man inte vet......
Men jag har roligt med kunderna.Dom om några är inte falska,tycker dom jag är otrevlig säger dom det.Är det tvärt om så säger nån det i alla fall.Nåväl,alla har väl sina ups and downs.
Lite besviken på att vi inte fått reda på hur vi ligger till i Vardagshjältar tävlingen.Där 1a priset var en resa till Köpenhamn och julmarknade.Men eftersom vi inte hörde nått,som Stickan lovade igår ,så blev det kanske 2-20 priset vi fick ,biobiljetter.Phu,som vi jobbade med det.Men vi gör väl som grodan och lever på hoppet tills vi vet på riktigt.

Apropå det så vill jag att ni som läser kommenterar min bilder som jag lade in för ett tag sedan.Det är så roligt när det står att man har fått nån kommentar.Nu är det Leagaly blond 2.Killarna sover och Göran är nere i källaren med sin nya vän,TRAKTORN!!
Ha det så bra tills nästa gång.

Bollnäs

Hualigen,
vad trött man blir.Dels av mörker körning men
oxå att bara sitta och lyssna en hela dag.
Har varit på möte i Bollnäs.
Regional träff med Dalarna/Norrland.
Bara Hemköpare.
Det är spännande att träffa likasinnade.
Vi promenerade lite extra allihopa pga.stegräknarna vi har på oss.
Alla har nästan lika dana problem och vi kan diskutera mera.
For redan kl 7.20 och var framme strax före 9,
lagom till fikat.Skulle ha en tjej från Delsbo,men
hon ringde igår och var sjuk.Så jag fick åka dit själv,
men hemmåt hade jag 2 tjejer med mej
till Söderhamn.
Nej nu orkar jag inte mera!! 

Lugn onsdag.

Jaha,då var onsdagen snart över...
Har inte hänt nått särskillt,bara tagit reda på MASSOR av tvätt,städat och dammsugit ,torkat lite golv och städat toa.
Mötte Tobias vid taxin,det var det enda vi var ut idag.
Killarna fick en genomgång oxå.I duschen då ..
Ska ju fara till Bollnäs i morron som är min städdag.
Tänkte ta en sväng in på E-center och handla till farsdag och skor till mej.
Helena,från Hemköp Delsbo, som skulle åka med mej ringde och sade att hon var sjuk.
Bilen är fixad av min hjälte,nu får jag bort de smutsiga på rutan.Sedan fick han ju vara hos sin traktor lite oxå.Så alla blev nöjda.
Snart är det sängen som gäller och den är nybäddad,härligt!!

Måndag & Tisdag(inte mitt fel)

Hej!
Ibland blir man lite sur på denna bloggsida,för när jag skulle publicera igår så gick det inte.

Allt försvann för sidan kunde inte visas.

Där hade jag skrivit om min och Dennis dag hemma,om hur han inte vela ta den dära promenaden med mej utan vela sitt och titta på tv.Om att vi for in och handlade på A&H och Kjelles om att jag köpte batteri ljus och varför.Att Tobias kom med taxi och killarna hade kompisar här som spelade X-box.Att jag var på möte på Lingarögården efter att ha värmt på rester till middag.Det fast lite utförligare berättade jag i går.

Idag tisdag har jag jobbat till kl 4.
Åkte sedan ut på Gräsmaln för att hämta killarna som följt kompisar hem.
Vilket hus!!Uthuset är det som är med i Skärgårds doktorn som det var sånt rabalder om för några år sedan.
Huset är ca halvåret gammalt.Jag trodde det var arkitekt ritat men dom hade gjort det mesta själva.Hade varit runt i Stockolm och tittat.
Hade köpt med mej pasta hem ,så det var bara att sätta sej när vi kom in.
Göran var ju självklart hos traktorn.Men hunnit fixa lite på min bil som jag ska ta till Bollnäs på torsdag.Vill ju gärna ha så att man kan få ren vindrutan,som det är nu så är behållaren för vätskan trasig.
Japp det var 2 dagar det,hoppas det  går att publicera nu.
I morron är Dennis och jag hemma igen.Då är det nog städning som gäller,för jag är ju borta på torsdag och jobbar hela helgen sedan.
Ha det så bra...


KLAR!!

Hallojs!
Nu har jag suttit vid datorn för länge igen!
Men det är ju så roligt att göra inlägg med bilder,men det tar ju lite tid.
Kanske det inte finns så mycket att visa nu när alla kalas är över och vi ska gå tillbaka till det normala livet.Utan presenter och tårtor.Hrm...
Har ett kalas till att visa men jag strulade bort det när jag höll på så det får vara tills i morron.
Tobias ska åka med Göran och Dennis och jag ska stanna hemma.Kanske blir det en tur till Bättre Begangnat för jag har ju fått lite pengar nu när jag fyllt,för det har ju även jag gjort!!
Go natt,och lämna kommentarer!!
Kram Jana

Simskola

124276-80
Grannen Sanna och Tobias går på simskola varje söndag i höst!
124276-81
Det är jätte roligt.Snart så kan dom simma!!
124276-89
Upprop ,sedan ner i vattnet!!
124276-84
Ganska kallt i stora bassängen,
men härligt när det blir fritt bad,
då får man gå till lilla basängen och den är mycket varmare.
124276-87124276-86
Dom båda är jätte duktiga,väntar på att dom ska ta av simdynorna.
124276-83124276-82
Roligt är det absolut!!

Kalas nr 2.

124276-71124276-74
Kalas dax igen..Gammel moster Ica,Angelica,Gutta,Sara & Ronny kom.
Här rider Tobias på Ronnys axlar
Fick först en härlig smörgåstårta och vin,mums!!
124276-73
Dennis busar med Sara som oxå är hans mellan gudmor!!

124276-77
Tårt dax!!Göran,Gutta,(Angelicas fästman)
Ronny (Saras pojkvän) och Tobias väntar ivrigt

124276-76
Dennis mellan Angelica och Sara, sina 2 äldsta gudmödrar (han har 3!)

124276-75124276-72
Lek på högsta nivå!!
Teknik lego som Tobias fått blev allas intresse!
Tobias största intresse blev den nya pyjamasen!

124276-78
Dax att blåsa igen och lyssna på sången....

124276-79
Men det lät nog väldigt bra!!

Min lilla syster Jenny!

124276-70    
Min lillasyster Jenny kom upp på blixt visit när Tobias fyllde.
Hon är gudmor till honom oxå.
Det var jätteroligt,men synd att hon åkte redan efter 1 natt.
Hoppas vi träffas snart igen,hon bor i Stockholm.

124276-67
(Denna blick fick jag när jag tyckte hon skulle stanna några dagar till;)
Hoppas hon inte blir arg nu då,men det är väldigt fina kort!!
Kanske blir det en tur ner till henne innan jul?!

Kramar i massor till henne från storasyrran.


KALASET

124276-55124276-66
                          Här är bilder från kalaset på McDonalds

124276-65124276-64
                                  Alla fick plaseringskort skrivna &
                                   bestämma vad dom vela äta.

124276-63124276-61
                                            Busade och lekte ett tag.

124276-58124276-59
                Sedan var det dax att gå en runda och kolla på restaurangen.
                        Tobias fick göra sin egen hamburgare.
          Vilken syn det var när alla gick med händerna på ryggen på led!!

124276-60124276-57
                                          Det var roligt inne i köket.

124276-56124276-62
        Efter maten var det lek en stund igen,sedan var det sång och tårta.
               Tobias fick 2 presenter från Frida och McDonalds och
            alla fick en varsinn låda fylld med presenter från McDonalds.
                       Jätte roligt tyckte dom flesta att det var där.
                     Jag personligen tyckte det var helt underbart!!

På väg till kalas!

124276-54
Snygging på väg till kalas på McDonalds

124276-53
Härliga killar,utan ny slips,men med halsband.

124276-52
Tobias 6år!!

Tobias morron 4 nov-06

Tobias med presenten från moster Jenny.
Han vaknade kl :6,30 och frågade efter sina paket.Men fick gå och lägga sej i sängen igen,så kom Göran och jag och sjöng för honom.Ett icke uppskattat inslag!!??

124276-51
Här prova han sin nya jobbar overall,länge lutade det åt att den var vad han skulle ha på kalaset,
men efter mycket om och men blev det lite bättre
124276-50
Göran kröp upp till Dennis ,som oxå fick några presenter.
Tobias slet upp sina paket i sängen.
124276-49124276-48

Fredags kvällV44.

Hejsannhoppa!
Hoppas allt är bra med allihopa!
Idag har det varit en hektisk dag.Började i morse med att skjutsa båda killarna på varsitt ställe.Men med tanke på att jag har 1 timme på mej innan jag börjar jobba så är det ganska bra.
Men killarna har vissa tider på skola/ dags som ex. samlingar.
men det gick så det var bara att börja andas på väg till jobbet.Träffade på svärmor när jag parkerade så jag fick säga grattis,hon fyller ju idag!
 Jag hade mat bjudning ,fast det var ostbricka idag så jag skrev bjudning bara.Det har ju varit hellowen så jag satte på mej svart kjol och svart tröja med svart förkläde och svarta strumpor och skor,till det hade jag en häxhatt.Det blev uppseende väckande.
Många var sugna på ostbrickan med 2 olika sortes kex,alkoholfritt öl och nötter.Gjorde en fikonsalsa själv som alla tyckte var god.
Hann hem och klippa Göran och dammsuga sedan for jag och hämtade lilla syster som kom idag.
När vi kom hem hade Göran gjort iordning tacos,gissa om det var gott!
Killarna sover Göran har lagt sej ,Jenny sitter framför tvn,presenterna till Tobias är inslagna,smörgåstårtan till i morron är fylld och den andra är inköpt,ja allt verkar vara klart så...
Go natt!

hus2

hus2
Det översta är från måndagen den 30 okt-06
och det andra är från onsdagen den 1 nov-06??
=snökaos den 31 okt!!Utan ström en bra stund.
Men inte gjorde det mej nått:)

Ja,det är samma hus(vårt) fast en bit bort på det första!!

hus


Oj då!

Hallo!!
Ja nu har du mycket att titta på om du inte kollat min blogg  tidigare.Eller inte så, jag har gjort hela helgen + måndagen i bilder!!
Hu vad roligt det är när man får till det!Och själv har jag lärt mej oxå!!
Trodde inte jag skulle ta mej tid att göra det,men Göran skulle ju på hockey i dag och killarna visade att dom var trötta ganska tidigt och det gick fort när jag gjorde det.
Idag har jag varit ute med kamera telefonen igen men dom har jag inte lagt in,vilken komtrast mot för i måndags!!
Det har ju verkligen varit oväder här i går och inatt.Göran ringde på jobbet och bad mej köpa varm mat hem för vi var utan ström.Den kom tillbaka runt 18,30 men försvann runt 19.30 igen.Dennis somnade före7 och Tobias och vi lade oss runt 8.Så man var ju pigg i morse.
På morronen var det otäckt svart på himmlen men det drog bort och sedan blev det strålande sol!!Blåste lite kallt men det gick att vara ute.Skulle ha varit till Gävle på möte.Dennis skulle följa och mormor hade tagit ledigt för att vara med honom.Men alla tåg var inställda tills kl 12 ivarje fall.Så då fick man lite gjort hemma istället.
Ja nu är jag värd lite slöande framför tvn!!

Promenad den 30 okt-06

d124276-44
Killarna och jag tog en promenad över skogen
Det fanns mycket att titta på där!!
killarna
Bla. var det en sjö som det hade blivit is på,det var ju kul att hoppa i den!!
jag?
Men hur gick detta till??
utelek månd 30 okt
Kojan i skogen!

Tårtdax med ljus

tobias 6-års tårta
Hade fuskat och beställt en tårta!!
tobias och tårta
Men det blev en hitt!
Den var både god och såg ju
jättebra ut!!
med ljus
Glänste med alla ljus!!
mums
Mums!!
Farmor,farfar och faster Linda kom oxå lite senare
 fikade tårtan med dom efter att dom oxå fått smörgåstårta.
Vi sjöng för Tobias och han,Dennis och Linda fick fika på killarnas rum

Smörgåstårta!!

mera fika
Åt god smörgåstårta!!

fika
Mumsade och hade trevligt.
Hans och Irene
Min moster irene och hennes karl Hans kom med mamma och pappa.
tobias smörgåstårta
Smörgåstårtan i egen hög person!!

Kalas dax för Tobias!

bok
En bok fick han av Dennis i förtid!!

dennis fick oxå
Dennis fick oxå grejor!!

presenter
Allt måste på och visas!!Kalsonger,stövlar och handskar är nya!!

morfar och tobias
Morfar hjälpte gärna till....
bil
...även pappa...
tobias kalas
Kartongen som innehöll dom nya stövlarna slets upp fort ,men lämndes
sedan åt sitt öde,tills det var dax att gå ut.

Färdigt!!

Färdigt!Färdigt!Färdigt!Färdigt!Matlagning på högsta nivå!!

Så här härligt såg det ut!!
Så gissa om vi hade det trevligt!!

Matlagning på högsta nivå!!

Matlagning på högsta nivå!!Matlagning på högsta nivå!!matlagning på högsta nivå!!Matlagning på högsta nivå!!Matlagning på högsta nivå!!

Vi har ju gått en matlagningskurs i år.Så detta var examen uppgiften!!
Att fixa en egen personal fest,med en buffe.Den bestod av rätter som var planerade och klara för oss att bara plocka ihop och dela ut uppgifter till deltagarna!
Förrätten var Fisk soppa med hummus till.
Varmrätten bestod av sallad med räkor och chili,parmaknyten med marinerade kronärtskockshjärtan,laxspett men saffrans spenat,gratinerade palsternackor med ruccola och parmesan creme,marinerade räkor i vitlökssås.
Efterrätten var en coktail bestående av äpplen och ananas,ringlade honung och stödde pistage nötter och choklad över.Sedan tog vi kaffe och kaka.
Hade ordentliga pausar mellan rätterna så det inte skulle bli korvstoppning.
Så mellan förrätten och varmrättrna gjorde vi ju i ordning hela buffen.
Efter buffen så hade vi en liten lek där  man skulle gissa vems kändis ögon det var.
Vid efterrätten så var det en annan tävling,som gick ut på att komma på personnamn när man läste.
Hela kvällen var rolig och givande tycker jag.
Städade ihop och for ner på stan vid 23,30.Hamnade på 3 Bockar ,där var det Metallica kväll vilket inte var nått för oss.Hemma vid 01.

Dukat bord!

Dukat bord!

Dukat bord till personal festen ute i idenor på hembygdsgården.
Vi var tio pers,alldeles lagomt.Lite besvikna var vi att det inte var fler som vela komma,men vi hade väldigt trevligt vi som var där!!

RSS 2.0