Va bra!

Härliga lördag!
Killarna kom in vid 6.30 och vela ligga med oss,men skickade tillbaka dom innan jag kollat klockan.Göran vaknade till då.När vi insåg att klockan var så mycket kändes det lite konstigt att ha skickat tillbaka killarna till sina sängar.Men det dröjde inte långe förrän dom kom igen.
Myste lite i sängen allihop,sedan skulle killarna titta på Scobby Doo och Göran hämtade tidningen.Efter att ha somnat när han läste den så släckte Göran och vi lyssnade på ring så spelar vi en stund.
När killarnas film var slut var det bara att gå upp och fixa frukost.

Görans lille bror Jörgen,hade ju ringt och frågat om Tobias vela följa honom och kusin Maja till Söderhamn på bad och det vela ju Tobias.Så han ringde Jörgen i dag,så dom har presis hämtat Tobias.
Hoppas dom får kul.Maja är som fisken i vattnet.


Göran har börjat borra i sten ute nu.Ska ju ta bort lite sten i skogen vi köpt.Så småningom ska ju ett garage dit......Dom ska sprängs så därför borrar han i dom.
Dennis är med honom ute.

Så jag ska nog ta och börja med advents pyntet.Funderade på att ta upp all ren tvätt först,men resonerade så att det kan vara mysigt att stå med den när det är fint i köket.
Ska nog åka till Rogsta på julmarknad sedan oxå.Kanske får jag med mej Dennis om han kan slita sej från pappa.Vid strax före 4 ska vi åka mot Delsbo.Det ska bli härligt med spa kväll.
Ja det var väl allt för idag.


Ha en trevlig dag och lämna kommentarer+vem det är ifrån!!

Jana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0