Hemma tisdag.

Det har varit lite svårt att komma in på bloggen nån timme nu.I går gick det inte alls att skriva.
För vad jag menade var ju att jag skriver mera i eftermiddag........
Men det gick ju inte.
När vi var till hälsocentralen i går så hade Dennis haft öroninflamation,men han hade självläkt.
Doktorn sade att så som Dennis själv hade gjort,haft hål på trumhinnan,så gjorde man förr tillbaka.
Men det var läkt och fint nu ,han såg lite blod där det hade spruckigt men annars så var det "blekt" och fint.
Så vi slapp medicin i varje fall.
Kollade kopporna oxå.Dom han såg när han hade kläder på sej var fina.Men sedan lyfte jag på Dennis tröja på ryggen och där fanns det dom som fortfarande var vätska i.Han tyckte vi kunde fråga om Dennis fick vara med på lucia ivarjefall eftersom det var ett ställe som var beklätt hela tiden.Fast vi skulle ha koll på om det kom nå nya,då fick vi vara kvar hemma.
Handlade lunch på pastavagnen.
Båda killarna somnade i bilen.
Vilade innan vi åt när vi kom hem.
Göran kom vid 14,15.Åkte till Tobias skola för utvecklingssamtal.
Det var bara bra,han var social och hade många kompisar.
Vi hade fått en lapp där det stod lite olika frågor och man skulle rita glada,raka eller ledsna leeenden på gubbansikterna beroende på hur man tyckte det var på olika saker.Som ex.utflykter,jumpan,matsalen och badet.
Tobias gjorde bara glada gubbar till och med samlingen,för då var det svårt att sitta stilla.Men han visste varför man gjorde det och det var ju inför skolan.Där satt man ju ofta och mycket stilla.
Vad vi kunde jobba på var att skriva och rita.Men det var vanligt med killar att dom inte var så intresserade av det.Eva och Lena hade ett block med sej men skrev inte nått,och inte stod det skrivet nått.Så det tog jag som ett bra tecken.
Vi åkte hem och hämtade en varsin frukt och lämnade Dennis och pappa hemma.Sedan for Tobias och jag till Lingarögården.Det var lucia träning.Tog max 40 min så var det klart.
Göran och Dennis satt och åt när vi kom hem.
Göran sade att jag pratade i telefonen resten av kvällen,jag förstår inte .Först pappa och sedan mamma,sist Agda.Men hela kvällen??
Ja,det var min dag igår.
Chattade lite med Görans lillasyster igår kväll.Hon frågade om vi vela komma på hennes luciafirande i morron i Harmångers kyrka och det skulle jag vela.Hade tänkt komma på nått firande eftersom jag inte vet hur det blir med Dennis och Tobias.Och i en kyrka vore ju bara ännu roligare.
Ja,vi får väl se om det blir nått skrivet i em.
Ska på massage vid 16,30.Egentigen ska det vara en helkväll på hälsobrunnen sedan vid 18,men jag orkar nog inte med det.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej - vad roligt att Tobias trivs i skolan och att det går bra för honom!

2006-12-15 @ 08:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0